Αναβάθμιση υπηρεσιών της πλατφόρμας ταξί CABS.GR

Εφαρμογή διαχείρισης στόλου ταξί

Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, προετοιμαζόμαστε για να υποδεχθούμε τη νέα τουριστική σεζόν. Αυτή την περίοδο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις τεχνικές υποδομές και υπηρεσίες.

Αν και τα προηγούμενα χρόνια κατορθώσαμε να έχουμε ελάχιστα τεχνικά προβλήματα, η εταιρία μας φέτος έχει κάνει σημαντική οικονομική επένδυση, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα των υπηρεσιών μας.

Δημιουργήσαμε high availability υποδομές με failover λειτουργίες έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε 99.999% διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.

Για να παρέχουμε ταχύτερες υπηρεσίες και να έχουμε τον απόλυτο έλεγχό τους, φέτος εγκαταστήσαμε και λειτουργούμε με ιδιόκτητους voice over ip, map, routing, push to talk και real-time data push servers.

Με αυτο τον τρόπο, μεταφέρουμε πλέον την πληροφορία από τους κεντρικούς μας υπολογιστές στα τερματικά tablet των ταξί και τους υπολογιστές των ξενοδοχείων σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 50ms (1 δευτερόλεπτο = 1000ms).

Αν και φέτος οι οδηγοί των οχημάτων θα δουν ελάχιστες αλλαγές στην εφαρμογή που βρίσκεται μέσα στα ταξί, κυρίως για να στηρίξουμε τις νέες υποδομές στο παρασκήνιο, η 5η κατά σειρά έκδοση της κεντρικής εφαρμογής διαχείρισης στόλου, έχει γραφτεί εξ’ ολοκλήρου από την αρχή, παρέχοντας δεκάδες νέες λειτουργίες στους χειριστές κέντρου.

Η εταιρία μας, παράλληλα, έχει αρχίσει την ανάπτυξη μίας νέας εφαρμογής για smartphone, η οποία σταδιακά θα αντικαταστήσει την εφαρμογή των οδηγών ταξί που σήμερα λειτουργεί σε tablet.

Το CABS.GR σήμερα αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης στόλου οχημάτων ταξί που έχει δημιουργηθεί και απευθύνεται αποκλειστικά για ραδιοταξί και εταιρίες ταξί τουριστικών περιοχών.

Η πλατφόρμα CABS.GR παρέχει παραμετροποίηση σε όλα τα σημεία της, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε σταθμού ταξί, παρέχοντάς του τη δυνατότητα φωνητικής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των οδηγών (όπως το κλασικό VHF press), να λειτουργεί με τηλεφωνητές κέντρου ή χωρίς τηλεφωνητές, όπου οι κλήσεις των πελατών κατανέμονται αυτόματα στους οδηγούς σύμφωνα με κριτήρια και κανόνες που έχει ορίσει το εκάστοτε ραδιοταξί.

Η πλατφόρμα, επίσης, παρέχει εφαρμογές ιδιωτών για smartphone, αυτόνομα buttons για επιχειρήσεις εστίασης και διάφορες άλλες επιχειρήσεις, extensions για τηλεφωνικά κέντρα ξενοδοχείων, εξειδικευμένες cloud εφαρμογές για ξενοδοχεία και εταιρικούς πελάτες, την καινοτόμο υπηρεσία IVR για κλήση ταξί με απλή τηλεφωνική κλήση και αυτόματη δρομολόγηση του αιτήματος στα tablet των οδηγών.

Η πλατφόρμα για εταιρίες ταξί CABS.GR, μεταξύ εκατοντάδων άλλων λειτουργιών, παρέχει στα συνεργαζόμενα ραδιοταξί την δυνατότητα να προβάλουν διαφημιστικά μηνύματα στα tablet των οδηγών. Η διαχείριση των μηνυμάτων γίνεται απο τα ίδια τα κέντρα των ραδιοταξί. Η ενημέρωση των tablet γίνεται αυτόματα, χωρίς την παραμικρή επέμβαση των οδηγών. Η υπηρεσία η οποία παρέχεται δωρεάν απο την εταιρία μας, δίνει τη δυνατότητα στα ραδιοταξί να εξασφαλίσουν σημαντικά έσοδα σε ετήσια βάση.

Η πλατφόρμα μας, τα τελευταία χρόνια διεκπεραιώνει με απόλυτη επιτυχία περίπου 4.000.000 δρομολόγια / έτος κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ εξυπηρετεί πάνω από 65.000 ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, μεγάλους tour operators και τουριστικά γραφεία. Η εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε 22 περιοχές της Ελλάδας.

Η συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στην έκδοση 5.0 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Εφαρμογή διαχείρισης στόλου ταξί