Νέα υπηρεσία αυτόματης κλήσης ταξί με ένα πλήκτρο

Κλήση ταξί με button

Μία νέα λειτουργία έχει προστεθεί εδώ και λίγο καιρό στην πλατφόρμα διαχείρισης για ταξί CABS.GR. Η νέα αυτόνομη συσκευή τύπου button, επιτρέπει τη δωρεάν κλήση ταξί, κυριολεκτικά με ένα πλήκτρο!

Το αίτημα από τον πελάτη περνάει με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στο ταξί, ενώ ο πελάτης λαμβάνει οπτικό μήνυμα ως επιβεβαίωση του αιτήματος του. Ο συνολικός χρόνος κλήσης και λήψης απάντησης δεν ξεπερνά τα 10 δευτερόλεπτα.

Η συσκευή λειτουργεί με κοινές μπαταρίες που διαρκούν για πάνω απο 1000 κλήσεις, ενώ κάνει χρήση του τοπικού δικτύου WiFi ή της ενσωματωμένης κάρτας κινητής τηλεφωνιάς GSM για την αποστολή και τη λήψη των αιτημάτων.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, Boutique hotels και μικρά ενοικιαζόμενα apartments, εστιατόρια, καφετέριες, μπάρ, γραφεία,  και λειτουργεί ήδη σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Σύντομα, σε συνεργασία με τα ραδιοταξί στις περιοχές που λειτουργεί ήδη το CABS.GR πανελλαδικά, θα γίνει η εγκατάσταση των συσκευών επιτρέποντας στους πελάτες να εξυπηρετούνται γρηγορότερα και παράλληλα τα ταξί να ανεβάσουν τον κύκλο εργασιών τους.

 

Διαχείριση στόλου ταξί CABS.GR

Λέξεις Κλειδιά : Taxi Button  Taxi Call  Αυτόματη κλήση ταξί με πλήκτρο  Κλήση ταξί  Πλήκτρο κλήσης ταξί