Γιορτάζουμε τις 2.000.000 αναθέσεις σε ταξί

CABS.GR - Διαχείριση στόλου ταξί

Όταν πριν 3 χρόνια σβήναμε τα κεράκια της τούρτας για να γιορτάσουμε τις 100.000 αναθέσεις στο CABS.GR, ευχηθήκαμε μέσα στους επόμενους μήνες να προστεθεί άλλο ενα μηδενικό στο τέλος. Η ευχή μας όχι μόνο έπιασε, αλλά παράλληλα με το μηδενικό στο τέλος τα δρομολόγια αυξήθηκαν και κατά ένα εκατομμύριο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε άλλη μια φορά με τούρτα, μια και πάντα υπάρχει η όρεξη για γλυκό στην εταιρία.

Σήμερα στην Trinity Vision έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι γιατί το σύστημα διαχείρισης στόλου για ταξί, CABS.GR, που λειτουργεί ήδη σε 21 εταιρίες ταξί και ράδιο ταξί στα μεγαλύτερα τουριστικά νησιά και την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, δέχτηκε και έφερε εις πέρας πάνω από 2.000.000 κλήσεις.

Στο σύνολο οι πλατφόρμες της εταιρίας μας CABS.GR, TOURISMBUS.COM και FLEATAXI.GR, μεταφέρουν πάνω απο 5.000.000 ανθρώπους σε ετήσια βάση.

Ευχόμαστε στο επόμενο ραντεβού, να βρεθούμε οι ίδιοι άνθρωποι γύρω από μια τούρτα, ίσως και με δεύτερη, καθώς η πρώτη δεν θα χωράει τα κεράκια πάνω της.

 

Το CABS.GR  είναι εφαρμογή διαχείρισης στόλου ταξί για εταιρίες ταξί και ράδιο ταξί

Διαχείριση στόλου για εταιρίες ταξί και ράδιο ταξί

Λέξεις Κλειδιά : Αυτόματη κλήση ταξί με πλήκτρο  Διαχείριση Στόλου Ταξί  Εφαρμογές για Ταξί  Κλήση ταξί  Ράδιο Ταξί  Ταξί