Νέος χρόνος, νέοι στόχοι!

CABS.GR Taxi dispatch software

Ο Ιανουάριος είναι μήνας απολογισμού και αποφάσεων.

Ο απολογισμός ξεκινά από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου ενώ σχέδια και αποφάσεις που προκύπτουν από κουβέντες προηγούμενων μηνών, αρχίζουν υλοποίηση.

Το 2015 μας βρήκε να κάνουμε απολογισμό δεκαετίας, μια και πριν 10 χρόνια αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Trinity Vision. Συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι, σε μία βεράντα με μια κούπα καφέ στο χέρι, έγιναν πράξη. Θυμηθήκαμε τους αρχικούς μας στόχους. Βλέποντας πίσω στο χρόνο, δεν κάναμε καμία έκπτωση σε αυτούς. Εξαρχής θέλαμε να γίνουμε ενα ποιοτικό “delicatessen” για λίγους και όχι ενα “πολυκατάστημα”. Σε γενικές γραμμές το πετύχαμε!

Η σκληρή δουλειά, η αγάπη για αυτό που κάνουμε και η πολλή μα πάρα πολλή υπομονή και επιμονή ήταν τα μυστικά της επιτυχίας.

Κάναμε σχεδόν τα αντίθετα από όσα λένε τα “βιβλία επιτυχίας” και ας μας έλεγαν πως είναι λάθος. Ο χρόνος και το αποτέλεσμα μας δικαίωσαν! Δέκα χρόνια επιτυχίες, δέκα χρόνια θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, δέκα χρόνια δημιουργίας στο αντικείμενο που αγαπάμε και επιλέξαμε να υπηρετήσουμε.

Το 2015 ήταν ένας μοναδικά υπέροχος χρόνος για την επιχείρησή μας. Το 2016 οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και σημαντικές. Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας στις υπόλοιπες ευρωπαικές αγορές.

Δημιουργήσαμε μια νέα επιχείρηση στο Δουβλίνο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της τεχνολογικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, στην πανέμορφη και φιλόξενη Ιρλανδία. Έχοντας εξασφαλίσει την ομαλή και σταθερή λειτουργία της εταιρίας μας στην Ελλάδα, οι πελάτες μας θα γίνουν σταδιακά αποδέκτες ακόμα καλύτερων υπηρεσιών.

Η δυναμική επέκταση των εργασιών μας, απαιτεί συνεργασίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ευέλικτες και ανοικτές ηλεκτρονικές τραπεζικές και τεχνολογικές υπηρεσίες σε Ευρώπη και Αμερική.

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες να έχουν έναν υπέροχο χρόνο με υγεία, προσωπικές καθώς και επαγγελματικές επιτυχίες.