Σχετικά με εμάς

Η δημιουργία των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα της εργασίας των ανθρώπων που συνδράμουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας. Μάθετε περισσότερα παρακάτω σχετικά με τους ανθρώπους που καθορίζουν τη στρατηγική της εταιρείας.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ

Βαγγέλης Αφαντενός

Κλασικός προγραμματιστής. Θα ήταν πραγματικά ευτυχισμένος, αν τον αφήναμε σε ένα βουνό μόνο του να γράφει κώδικα πάρεα με τον macbook και την μηχανή του espresso. Αν είχαμε επιλογή δεν θα τον αφήναμε να έρχεται σε επαφή με κόσμο. Δυστυχώς μας δεσμεύει το καταστατικό ως συνέταιρος που είναι!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ 

Γιάννης Γιαννάς

Ο άνθρωπος που ανοίγει το γραφείο στις 6 το πρωί, έχει αναλάβει την διεκπεραίωση υποθέσεων με το δημόσιο και τις τράπεζες, και γενικά ότι πρέπει να γίνει πριν τις 10. Κάνει research για νέες τεχνολογίες και ειναι ένας απο τους δύο ιδιοκτήτες της Trinity vision.

 

 

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Λουκιανός Τσαγκάρης

Ο άνθρωπος ορχήστρα. Τραγουδάει, παίζει μουσικά όργανα, αλλα πάνω απο όλα, είναι ο καλύτερος λογιστής που θα μπορούσαμε να βρούμε! Άλλοι κάνουν forward email με ανέκδοτα και αστεία videos, αυτός μας στέλνει ανακοινώσεις και ραβασάκια της εφορίας.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ

Γιώργος Αφαντενός

Απο motherboard μέχρι κινητό, όλα φτιάχνονται. Στο θέμα hardware έχει λύση για όλα!

Ευτυχώς τον έχουμε σε μορφή outsourcing, γιατί τις περισσότερες φορές προτιμάμε να αγοράσουμε νέο μηχάνημα παρά να ακούμε την μουρμούρα του όταν φτιάχνει το παλιό !

 

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Κλεοπάτρα ΤσιτσιπάΗ Kardashian! Όχι δεν είναι η χαμένη αδερφή της Kim, απλά είναι καρντάσι Θεσσαλονικιά.

Προσφορές, τιμολόγια, καταχωρήσεις περιεχομένου, πες το και έγινε! Η γραμματειακή μας υποστήριξη και η πρώτη φωνή που ακούει κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο !

 

DIANA PATRICIA URREGO

Diana Patricia UrregoDigital copywriting, μεταφράσεις απο Ελληνικά σε Αγγλικά ή Ισπανικά.

Συνήθως το υλικό καθυστερεί να φτάσει στα χέρια μας, αφού η τελειότητα της στη λεπτομέρεια σπάει νεύρα. Πρίν τις 10 δεν της μιλάει άνθρωπος αν θέλει να τα έχει καλά μαζί της !

 

 

JIMENA TASCON VARELA

Jimena Tascon VarelaΑπο το τροπικό κλίμα της Κολομβίας οπου και γεννήθηκε, στην καρδιά του βροχερού Λονδίνου! Η Jimena έχει αναλάβει γενικά το Digital Marketing Consulting & Web Analytics της Trinity Vision LTD στην Αγγλία, γράφει τα κείμενα μας με μορφή που να “πουλάνε” στο internet!