CABS.GR – 6.500.000 επιτυχημένες αναθέσεις
σε ταξί τη σεζόν του 2017

CABS.GR | Εφαρμογή για ραδιοταξί

Ο εισερχόμενος τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αποφέροντας σημαντικά έσοδα στη χώρα. Άμεσα συνδεδεμένη με τον τουρισμό, η πλατφόρμα μας CABS.GR ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατάφερε να εξυπηρετήσει πάνω από 6.500.000 δρομολόγια τη σεζόν που διανύουμε και σύντομα φτάνει στο τέλος της.

Η πλατφόρμα μας CABS.GR είναι η μοναδική ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης στόλου που «λύνει τα χέρια» στους οδηγούς των ταξί τουριστικών περιοχών. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εταιρείες ταξί και η χρήση της δίνει επί της ουσίας τη δυνατότητα σε κάποιον να καλέσει ταξί μέσα από το διαδίκτυο, κάνοντας χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μιας smartphone συσκευής.

Η πλατφόρμα παρέχει μοναδικά εργαλεία στο διαχειριστικό της κομμάτι, που επιτρέπει την αυτοματοποίηση των εταιρικών δρομολογίων, ραντεβού την διαχείριση του γραφείου κίνησης και των voucher που αφορούν τα τουριστικά γραφεία και τους Tour Operators, παρέχει αυτόματη εκκαθάριση προμηθειών οδηγών, πρακτορείων και ξενοδοχείων.

Η πλατφόρμα παρέχει επίσης εξειδικευμένες εφαρμογές για το προσωπικό των εταιριών ταξί που εργάζονται στο αεροδρόμιο και γενικά όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται από τα σύγχρονα ραδιοταξί των τουριστικών περιοχών.

Το γεγονός ότι απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου είναι το βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το CABS.GR από άλλες εφαρμογές που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο δουλειάς για τον οδηγό του ταξί, για την reception του ξενοδοχείου και τον τουριστικό πράκτορα.

Στο σύνολο οι πλατφόρμες της εταιρίας μας CABS.GR και TOURISMBUS.COM, μεταφέρουν πάνω από 10.000.000 επιβάτες σε ετήσια βάση.

Η εταιρία μας συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί, έχοντας υλοποιήσει μέσα στο 2016 δύο νέους τρόπους κλήσης ταξί οι οποίοι έχουν πλέον μπεί σε λειτουργία από τις αρχές της φετινής σεζόν, συμπληρώνοντας τους ήδη υπάρχοντες: τηλέφωνο, τηλέφωνο με αυτόματες διαδικασίες, smartphone εφαρμογή, web app, iot button, facebook bot και IVR.

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν μέσα στο 2017 τα δρομολόγια στα ράδιοταξί στις οποίες έγινε εγκατάσταση της αυτόνομης συσκευής πλήκτρου κλήσης ταξί, του CABS.GR. Η νέα λειτουργία έχει προστεθεί απο τα μέσα του 2016 στην πλατφόρμα διαχείρισης στόλου για ταξί CABS.GR. Η νέα αυτόνομη συσκευή τύπου button, επιτρέπει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα για δωρεάν κλήση ταξί, κυριολεκτικά με ένα πλήκτρο!

Το αίτημα από τον πελάτη περνάει με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στο ταξί, ενώ ο πελάτης λαμβάνει οπτικό μήνυμα ως επιβεβαίωση του αιτήματος του. Ο συνολικός χρόνος κλήσης και λήψης απάντησης δεν ξεπερνά τα 4-6 δευτερόλεπτα.

Η συσκευή λειτουργεί με κοινές μπαταρίες που διαρκούν για πάνω απο 1.000 κλήσεις, ενώ κάνει χρήση του τοπικού δικτύου WiFi ή της ενσωματωμένης κάρτας κινητής τηλεφωνιάς GSM για την αποστολή και τη λήψη των αιτημάτων.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, Boutique hotels και μικρά ενοικιαζόμενα apartments, εστιατόρια, καφετέριες, μπάρ, γραφεία και λειτουργεί ήδη σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

 

Λίγες πληροφορίες για την πλατφόρμα διαχείρισης στόλου ταξί CABS.GR

Η διπλά βραβευμένη πλατφόρμα για τουριστικό ταξί CABS.GR, είναι η υπηρεσία που δημιουργήθηκε το 2012 ως Start Up της εταιρίας TRINITY VISION με έδρα τη Ρόδο. Η εταιρία πλέον έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται καθημερινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία μας δεν έχει λάβει την παραμικρή χρηματοδότηση από Funds ή ευρωπαϊκά προγράμματα και ανήκει εξ ολοκλήρου στους αρχικούς Έλληνες ιδρυτές.

Η πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση στόλου για εταιρίες ταξί και ραδιοταξί που λειτουργούν κυρίως σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Η πλατφόρμα παράλληλα υπερκαλύπτει τις ανάγκες ενός ραδιοταξί που λειτουργεί σε αστικές περιοχές.

Σήμερα η πλατφόρμα εξυπηρετεί τα ραδιοταξί των μεγαλύτερων τουριστικών περιοχών, διεκπεραιώνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πάνω από 6.000.000 δρομολόγια, ενώ εξυπηρετεί περίπου 120.000 εταιρικούς πελάτες, κυρίως ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα παρέχει καινοτόμους τρόπους κλήσης ταξί πέρα απο τα καθιερωμένα mobile app, όπως αυτόματη κλήση ταξί απο οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή σταθερή ή κινητή χωρίς τη χρήση internet και χωρίς ο πελάτης να επικοινωνήσει με το προσωπικό κέντρου.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης τη δυνατότητα ο πελάτης να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον οδηγό που θα τον παραλάβει, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο χρόνο και προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.

Λέξεις Κλειδιά : AIRPORT SYSTEMS  Cabs.gr  SMARTPHONE TAXI APPLICATION  TOUR OPERATORS  TOURISMBUS.COM