Αυτόνομη συσκευή πλήκτρου κλήσης ταξί

Κλήση ταξί με button

Αύξηση κατά 279% παρουσίασαν τα δρομολόγια στις επιχειρήσεις στις οποίες έγινε εγκατάσταση της αυτόνομης συσκευής πλήκτρου κλήσης ταξί, του CABS.GR.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που έκαναν χρήση της νέας υπηρεσίας, αύξησαν τον αριθμό των αιτημάτων τους προς τα ραδιοταξί απο 12329 πέρσι σε 46784 φέτος, συγκρίνοντας πάντα για το ίδιο διάστημα, μόνο τις επιχειρήσεις που λειτουργούσαν την υπηρεσία CABS.GR κατά την σεζόν 2015 και 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CABS.GR είναι η πρώτη εταιρία που εφήρμοσε τον συγκεκριμένο τρόπο κλήσης στην Ελλάδα, πιλοτικά απο τις αρχές του χρόνου και επίσημα απο 1 Ιουνίου του 2016, αποσπώντας θετικά σχόλια από τις επιχειρήσεις που κάνουν χρήση του συγκεκριμένου τρόπου κλήσης, κυρίως εστιατόρια, καφετέριες και μικρές επιχειρήσεις, καθώς παρέχει ευκολία και αμεσότητα αφού η κλήση απο τον χρήστη ολοκληρώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα, πατώντας απλά ένα πλήκτρο. Η κλήση δρομολογείται στα οχήματα ταξί σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας που έχει θέσει το εκάστοτε ραδιοταξί.

Η εταιρία μας συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί, υλοποιώντας μέσα στο 2016 δύο νέους τρόπους κλήσης ταξί οι οποίοι θα μπούν σε λειτουργία μέσα στους επόμενους τρείς μήνες, συμπληρώνοντας τους ήδη υπάρχοντες: τηλέφωνο, τηλέφωνο με αυτόματες διαδικασίες, smartphone εφαρμογή, web app, iot button, facebook bot και IVR.

Λέξεις Κλειδιά : IOT Button  IOT Taxt Call  Taxi Button